Santpedor encetarà un any més la revetlla de Sant Joan amb la Flama del Canigó

218
Pilar dels Castellers de Santpedor a l'arribada de la Flama del Canigó a la Plaça Gran FOTO:2X2
Pilar dels Castellers de Santpedor a l'arribada de la Flama del Canigó a la Plaça Gran FOTO:2X2

Membres del Centre Excursionista 2×2 duran la flama des del cim del Canigó fins a Castellnou de Bages, i d’allà voluntaris fins a Santpedor per donar inici a la festa

La Flama del Canigó donarà el tret de sortida als actes de la revetlla de Sant Joan a Santpedor. Sortirà des de Castellnou de Bages diumenge a les 19h de la tarda i la portaran voluntaris de totes les edats fins a Santpedor, on està previst que arribi pels volts de les 21h. Amb tot, els encarregats d’encendre la flama al cim del Canigó la mitjanit de dissabte i portar-la fins a Castellnou seran un cop més els esportistes del Centre Excursionista 2×2. El primer tram a peu, i a partir de la Collada de Tosses en bicicleta fins al Bages.

Aquest any, a més, amb la novetat que els portadors duran mocadors vermells i hi haurà un nou sistema per portar el foc que inclou nous elements tecnològics.

La Plaça Gran de Santpedor serà el punt d’arribada de la flama, que serà rebuda amb un pilar dels Castellers de Santpedor i una botifarrada popular. Després de l’àpat hi haurà bingo musical a plaça mateix i a partir de la mitjanit concert amb els 4Cat.