Ja som al 2016 i com és tradició, el dia 31 de desembre es va celebrar la cursa Sant Silvestre santpedorenca per despedir l’any disfressats. A mitjanit, la plaça de l’Església va ser el punt de trobada per donar la benvinguda al 2016. Per rematar la nit, el club Handbol Santpedor va organitzar el ball de cap d’any que va durar fins a altes hores de la matinada.

Però seguim en festes i els actes de nadal a Santpedor continuen durant aquest mes de gener. Dissabte es va fer la segona representació dels Pastores a Cal Llovet a les sis de la tarda. Els qui encara no les hagueu vist, teniu una última oportunitat el dia de reis, 6 de gener, a les sis de la tarda. Tothom que vulgui disfrutar de l’obra pot comprar la seva entrada anticipada a la botiga de llaminadures, Santpedolç, per 6€ o el dia de la representació a taquilla per 8€.

S’estan acabar d’ultimar, també, els preparatius per rebre els Reis de l’Orient. Ses Majestats ens visitaran el dia 5 a dos quarts de set de la tarda al pàrquing de Cal Llovet. Melchor, Gaspar i Baltasar seran rebuts per l’alcalde, que els farà entrega les claus de la vila. Els reis arribaran per la carretera de Callús fins a Cal Llovet i faran el recorregut de cada any, fent parada a la plaça de l’Església i acabant, un altre cop, a Cal Llovet per fer l’entrega de regals a tots els nens i nenes. Avui, dilluns 4 de gener, de 6 a 8 del vespre a Cal Llovet, es recolliran els regals que els reis entregaran als nens del poble.