Santpedor celebrarà la 29a fira de Sant Miquel

155
Actuació dels Bous de Foc a la Festa Major de Santpedor 2019 FOTO:XAVIER PRAT
Actuació dels Bous de Foc a la Festa Major de Santpedor 2019 FOTO:XAVIER PRAT

Hi haurà productes naturals ecològics amb músics i artistes al carrer.Comença el diumenge 22 amb el concurs de fotografia a instagram i per participar s’han de penjar les fotografies mencionat a @ajsantpedor i el hashtagh #FSM2019.

El poble bagenc també podrà gaudir de food trucks el divendres, una iniciativa que s’està estenent pel territori. El firatasca, per la seva banda, serà també el divendres. Hi haurà una cercavila nocturna pels carrers i bars del barri antic amenitzada per la xaranga Magic. Es començarà a dos quarts d’onze des de la placeta del Born amb la participació dels Picarols, la Colla gegantera i els Castellers de Santpedor.

I per la setmana europea de l’esport es farà una pedalada a les 8 del matí amb sortida des de la Plaça del Sindicat. A més, hi haurà trobada de colles geganteres. A més, hi haurà la presentació del nou gegantó en motiu del 35è aniversari de la colla gegantera a la Plaça de l’Església. Seguidament inici de la cercavila pel barri antic i ballada final de les colles a la Plaça Gran.

Santpedor ha anunciat que disposarà de Punt Lila.