Santpedor aprova definitivament la nova graderia al camp de futbol Josep Guardiola

181

A finals d’any es va presentar el projecte a l’entitat Club Futbol Santpedor per acabar d’ultimar els detalls i ara, un cop finalitzada la fase d’exposició pública, el projecte s’ha aprovat definitivament. Amb un pressupost de 60.000 €, està previst que la construcció comenci aquest 2021.

El camp de futbol de Santpedor, que es va inaugurar l’any 2007 i porta el nom de Josep Guardiola, comptava amb unes grades metàl·liques provisionals que s’havien retirat pel seu mal estat. Amb el projecte definitiu aprovat, es preveu construir una graderia coberta, de 18 metres d’amplada i amb una capacitat de fins a 120 persones. 

En un moment en què l’esport base pateix una aturada a causa de les restriccions per la covid-19 sembla que serà el millor moment per fer obres al camp de futbol, ja que l’activitat esportiva és mínima.

El camp de futbol Josep Guardiola és una instal·lació esportiva municipal que inclou un camp de futbol de gespa artificial i està situat a l’entrada del poble per la carretera de Navarcles. És un espai destinat a l’entrenament i els partits del Club de Futbol Santpedor.