La Plaça Gran serà escenari el proper 15 de setembre d’una xerrada, projeccions fotogràfiques i concerts solidaris en benefici dels refugiats. Els beneficis aniran destinats a la ONG Proactiva Open Arms que rescata persones que busquen refugi al Mediterrani

L’entitat Santpedor amb els refugiats organitzarà una gran jornada solidària pel proper dissabte 15 de setembre. Guillermo Cañada, de Proactiva Open Arms, Xavier Bertrat i Cristina Mas, del diari Ara, i Francisco Gea, de la Fundació Tomàs Canet, seran els encarregats d’encetar l’esdeveniment amb una xerrada-col·loqui, a partir de les 18h a la Plaça Gran. També a les 18h, i fins les 20h, es faran projeccions a la Capella de Sant Andreu del projecte escolar #ourhomeisyourhome, que alumnes de l’escola La Serreta van portar a terme l’any passat.

A partir de les 20h començarà la part més festiva de la jornada solidària pels refugiats, amb les actuacions al Born del Cor de Teies, la Coral Beat, Voices, La Serreta Band, 7 four 7, Rock Blank, i PD Danilson. Uns concerts que aniran acompanyats de servei de barra de bar a la mateixa plaça i sopar popular.

L’esdeveniment, els beneficis del qual aniran destinats íntegrament a la ONG Proactiva Open Arms, que es dedica a recollir i ajudar persones que busquen refugi al mediterrani, compta amb la col·laboració d’escoles i comerços de Santpedor, així com de l’Ajuntament.