Santpedor acollirà el Judo Elements, la primera demostració tècnica de Judo a Catalunya

152
Alumnes del Judo Santpedor preparant el Judo Elements
Alumnes del Judo Santpedor preparant el Judo Elements

Diumenge al Pavelló Rafa Martínez de Santpedor uns 75 infants de categoria aleví de 5 clubs de Catalunya i Andorra mostraran les seves habilitats tècniques davant un jurat de cinturons negres

Un jurat format per cinturons negres de judo serà l’encarregat d’avaluar la perícia i habilitats d’una setantena d’infants de categoria aleví en l’execució d’unes tècniques de judo que porten mesos preparant. Es tracta de la Judo Elements, la primera demostració tècnica d’aquestes característiques que es fa Catalunya i que tindrà lloc aquest diumenge 27 de maig a Santpedor, al pavelló Rafa Martínez.

En total seran fins a 75 nens de cinc clubs de Barcelona, Terrassa, Andorra, Manresa, i Santpedor. Tots ells han treballat els últims 5 mesos en els seus clubs la realització d’una sèrie de tècniques que diumenge posaran en pràctica davant el jurat. En ser el primer esdeveniment d’aquestes característiques, des de l’organització (Judo Santpedor), s’ha optat de moment per una quantitat d’infants i clubs moderada, de manera que l’experiència serveixi de prova pilot.

Al llarg de la jornada, que s’allargarà de les 9h fins les 14h, els infants no només faran les demostracions tècniques sinó que participaran d’activitats com tir amb arc, cal·ligrafia japonesa, o el passi d’una projecció de tècniques de judo.