Santi Vidal omple l’Auditori Convent de Sant Francesc

177

El candidat per ERC al Senat Santi Vidal i la número 6 pel Congrés a Barcelona Mireia Cortés van deixar petit l’Auditori Convent de Sant Francesc dissabte al migdia en acte de campanya. Tots dos van defensar la necessitat que l’independentisme tingui veu a Madrid malgrat el procés de desconnexió. La falta d’una majoria més potent obliga els republicans a participar als comicis del proper 20 de desembre.

Tant Vidal com Cortés van augurar un acord proper amb la CUP per desencallar la investidura del president de la Generalitat i que aquest acord podria arribar abans del 20-D. Sobre el concurs d’ERC i Democràcia i Llibertat per separat a les eleccions, Santi Vidal va matisar que “en realitat sí que anem junts perquè allà formarem grup parlamentari i treballarem conjuntament. La raó per la qual no anem en una llista única és per sumar els votants de la CUP, amb qui compartim moltes coses, que mai votarien una llista amb presència de membres de Convergència. És simplement una raó demoscòpica, es tracta de sumar el màxim de suports possibles”.

Vidal va tenir paraules d’elogi per l’Auditori, del qual va afirmar que “és el lloc més bonic on he fet mai una conferència dels més de 200 en què he estat”.