Sant Vicenç estrena “Les Variacions Bilderberg”, dirigida pel santvicentí Joan Maria Segura

238

Aquest dissabte Sant Vicenç de Castellet ha gaudit de l’obra del santvicentí Joan Maria Segura i Bernardas i escrita per Oriol Grau, “Les Variacions Bilderberg”. Amb la sala de Can Soler plena, el poble santvicentí va poder gaudir de cultura de proximitat.

Aitor Priego

Aquesta obra, gairebé, és denominació d’origen. Val a dir, que el santvicentí ha sigut la mà dreta en moltes ocasions amb Àngel Llàcer i Manu Guix, com per exemple a “La jaula de las locas”. Ara es presenta com a director “Les Variacions Bilderberg”, escrita per Oriol Grau que és una producció de la companyia Sala Trono de Tarragona, la qual s’ha volgut descriure com un cabaret polític. Joan Maria Segura explica que volen reivindicar la cultura segura i que ara mateix, la única cosa que vol la gent, diu, és riure

En clau de comèdia es van tractar temes socials i preguntes que es fa la majoria de la gent. L’obra representa una reunió de polítics que dirigeix el món i en la qual el públic agafa importància, ja que seran part de l’obra formant part d’aquest grup de polítics.