L’objectiu és passar pàgina i deixar enrere els efectes de la pandèmia. Amb aquesta xifra es vol ajudar a recuperar la vitalitat del municipi.

Un Pla que arriba amb un objectiu diferents que els altres anterioirs. Ho explica l’alcaldessa de Sant Vicenç, Adriana Delgado. 

 El punt que més importància es va donar va ser el dels Plans d’Ocupació Local. A través d’aquests plans s’incorporaran deu perfils professionals diferents amb contractes temporals fins a final d’any. 

El pla també posa el focus en donar ajuts directes per a comerços, autònoms i empreses amb una partida de 75MIL euros per als establiments. Pel que fa al comerç, també hi haurà nous actes i ambientació a les zones comercials i també es preveuen ajuts per pagar l’IBI adreçats a famílies monoparentals. 

Tot això, però, no tot són flors i violes segons la oposició. Dani Mauriz deixava clar durant el plenari que tot es feia de cara la galeria. 

Per aquesta raó que es van abstenir. En denfensa Delgado es defensava explicat que les subvencions no han tingut l’èxit esperat, però que hi havia la oportunitat de poder-les adquirir. En matèria cultural, es programaran activitats de dinamització cultural i de promoció dels actes festius i culturals locals i s’organitzaran cursos i tallers al RKÓ.