Sant Vicenç de Castellet tindrà un espai per recordar els nadons morts en l’embaràs o en néixer. L’arbre dels records s’ubicarà al cementiri municipal i es presentarà públicament demà, 15 d’octubre. 

A partir d’aquest mes d’octubre, Sant Vicenç de Castellet tindrà un espai per recordar i retre homenatge als nadons morts durant l’embaràs o poc després de néixer. Serà l’arbre dels records, un element que s’ubicarà al cementiri municipal. L’alcaldessa de Sant Vicenç, en dona més detalls. 

La presentació pública de la iniciativa tindrà lloc el proper divendres, 15 d’octubre. L’acte de presentació començarà a les 5 de la tarda i comptarà amb la participació de famílies, l’associació Little Stars i professionals de salut del CAP de Sant Vicenç de Castellet i es farà un enlairament simbòlic de globus biodegradables. La mateixa Adriana explica que la iniciativa sorgeix perquè van rebre la petició d’una família i van creure que era el moment. 

L’estrena d’aquest espai coincidirà amb el Dia Internacional del Dol Perinatal i Gestacional, que pretén fer visible al conjunt de la societat el dolor que suposa perdre un nadó abans de néixer o bé just després del part.