Sant Vicenç de Castellet té, per primera vegada en el seu Ajuntamnet, el Consell d’Infants. Fins ara era un projecte que no establia una conexió entre l’escola i l’Ajuntament fins que, aquest any, s’ha impulsat per primera vegada. 

D’aquesta manera aquesta setmana s’ha celebrat el ple de constitució del Consell d’Infants de Sant Vicenç de Castellet. Les conselleres i consellers de les escoles d’educació primària Sant Vicenç, Puigsoler i FEDAC han estat escollits democràticament pels seus companys d’aula, i a partir d’ara, els representaran. Alguns d’ells han assegurat a Ona Bages que tenen moltes ganes d’ajudar al poble. 

I quins són els projectes que volen dur a terme? Ho explica el Marçal 

Val a dir que aquest consell dona l’oportunitat als infants a participar, reflexionar i actuar en les decisions que son d’importància en la vida de veïns i veïnes. El cap d’estudis, Víctor Vera, assegura que des de l’escola Castellet ja fa anys que estan acostumats a aquestes pràctiques. 

Així doncs, a partir d’ara, els infants amb l’encàrrec fet per l’alcaldessa i el regidor d’Ensenyament treballaran en com poden millorar l’espai públic de Sant Vicenç de Castellet amb mesures concretes.