Sant Vicenç de Castellet reobrirà els diferents serveis presencials municipals dilluns vinent

174

Es farà amb cita prèvia, i funcionaran l’Oficina d’Atenció Ciutadana, tots els Serveis Socials, la Biblioteca, l’escola bressol municipal El Niu i l’Espai Impuls. S’obrirà seguint unes estrictes mesures de seguretat que garantiran la seguretat del personal de l’Ajuntament i la de les persones usuàries i no es farà cap excepció a ningú que no hagi demanat cita prèvia.

Una de les principals novetats de la reobertura presencial és que l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), es desdoblarà i també s’atendrà a l’Edifici Impuls amb un nou accés des del carrer Mossèn Joan Orriols. L’horari serà de 8h a 13h.

Per altra banda, totes les gestions s’han de tramitar a través d’internet i l’OAC només atendrà presencialment aquells casos que no es puguin resoldre telemàticament o bé per telèfon. En aquests casos serà imprescindible demanar cita prèvia al telèfon 93 693 06 11.

Finalment, els horaris que se seguiran son: els Serveis Socials (de 9h a 13h)Espai Impuls obrirà els matins i la Biblioteca, dilluns i divendres de 17 a 20h, dimarts, dimecres i dijous de 10h a 13h).

També cal destacar que l’Ajuntament continua avançant el repartiment de mascaretes a totes les llars del municipi. Fins al moment s’han cobert 1.702 municipis als quals s’han entregat 1.448 mascaretes esterilitzades a punt per utilitzar. Tots els veïns i veïnes que no hagin estat a casa en el moment del lliurament es poden adreçar a l’oficina de la Policia Local a la plaça de l’Ajuntament.