Sant Vicenç de Castellet reforça el servei de neteja a les escoles per aquest inici de curs

160
Reunió de l'equip de govern per l'inici de curs. - Foto: Aj. de SVC
Reunió de l'equip de govern per l'inici de curs. - Foto: Aj. de SVC

Així ho ha anunciat l’Ajuntament després d’una reunió promoguda per la regidoria d’Ensenyament. L’equip de govern es posa a disposició dels centres educatius del poble per coordinar els protocols de seguretat i higiene en l’actual situació de pandèmia. 

 

D’aquesta manera, s’ha donat a conèixer la professional del Centre d’Atenció Primària amb la que les escoles s’hauran de posar en contacte davant qualsevol indici de contagi. Tanmateix, el servei de neteja s’incrementarà un 25% a les escoles públiques i es dedicarà una persona exclusivament a les tasques de neteja i desinfecció durant les hores lectives. En paral·lel, la Brigada Municipal ja treballa per retirar el mobiliari prescindible de les aules per assegurar el màxim d’espai possible.

 

Pel que fa als accessos de l’escola Puigsoler, que també acull l’Escola Municipal de Música, s’ha acordat ampliar d’una a quatre les entrades al centre. L’objectiu és evitar les aglomeracions d’alumnes i familiars a les hores d’entrada i sortida del col·legi. Per la seva banda, l’Escola Sant Vicenç ha organitzat els grups i no serà necessari utilitzar els espais que havia habilitat l’Ajuntament. I finalment, l’Escola Bressol El Niu estrena nous tancaments i una nova terrassa pel nou curs escolar.