Sant Vicenç de Castellet proposa un Sant Jordi virtual marcat per les manualitats, el teatre i com no, els llibres

175

Totes les iniciatives es podran seguir a través de la pàgina web municipal i amb la col·laboració de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana. L’Ajuntament ha habilitat una secció especial a la seva pàgina web on es poden veure tots els actes del dia, com la tradicional Marató de Contes que tindrà lloc a la 1 del migdia i que aquest any arriba a l’onzena edició.

Un dels contes que es podrà seguir és el protagonitzat pels regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet a través del qual expliquen el conte El Ratolí i el lleó.

A partir de les 5 de la tarda comença la “traca forta” de la jornada amb la programació de tallers de manualitats, la presentació de llibres per part de Farell Editors, recomanacions literàries i la representació de l’obra de teatre La nova llegenda del drac i la princesa, a càrrec de l’AMPA de l’Escola Sant Vicenç.Finalment, el consistori agraeix la col·laboració de les escoles FEDAC, Sant Vicenç i Puigsoler, l’Escola de Música, l’Escola Montserrat i la llar d’infants municipal El Niu per la seva implicació que farà possible la Marató de Contes en una edició completament inèdita.