A Sant Vicenç de Castellet hi haurà actes des del dia 8 fins el dia 14, per commemorar el dia de la dona, aquest dilluns 8 de Març. Diferents xerrades i actes a través de les xarxes socials seran els actes principals. 

El primer hi barreja l’esport, perquè es farà la 7a marxa de la dona. L’objectiu, a més, és que les dones publiquin les fotos a les xarxes socials amb la paraula #marxadonaSVC. La caminada té un preu de 3 euros i els beneficis aniran destinats a la Fundació Althaia.

A través de les xarxes socials també hi haurà un acció que és “Fotodones21”. Es tracta d’una acció reivindicativa a través de les xarxes i s’ha de compartir una imatge d’una dona que sigui un referent. També es vol omplir el poble de banderes pel 8M, que es poden recollir a l’OAC de l’Espai Impuls. 

Com a acte reivindicatiu a dos quarts de dotze del migdia hi haurà un acte institucional a la plaça de l’Ajuntament. I a les 6 de la tarda una taula rodona amb “Esport i dona: Desigualtats i reptes de l’esport femení amb diferents esportistes de la comarca.