El municipi ha multiplicat esforços per atendre els veïns i veïnes en la situació d’emergència sanitària actual. A través del projecte «Sant Vicenç de Castellet poble amigable amb les gent gran» s’han dut a terme diferents accions.

Algunes de les accions que s’estan duent a terme exemple la xarxa de voluntària de més de 40 persones que realitzen trucades a la gent gran per fer-los-hi companyia. També els voluntaris que han realitzat algunes compres i gestions per tal que no els faltés subministres bàsics a les persones grans que no podien o no era recomanable que sortissin de casa. Bàsicament aquestes accions les han realitzat des de Protecció Civil.

Des dels Serveis Socials del consistori estan realitzant diferents accions també com els àpats a domicili, la teleassistència que ha fet seguiment de tots els serveis actius abans de la pandèmia i aquells que han requerit servei nou han activat una línia 900 gratuïta davant la impossibilitat d’accedir als domicilis per activar nous aparells.

Per altra banda, el Servei d’Atenció Domiciliària ha ampliat alguns dels serveis actius i d’altres s’han anul·lat per prevenir risc de contagi inicialment i posteriorment s’han tornar a reactivar.

Una altra tasca, també, ha sigut la coordinació amb les residències i centres de dia del municipi per treballar les noves necessitats amb les que quals es troben actualment els familiars i usuaris.