Sant Vicenç de Castellet habilitarà un espai d’estacionament gratuït limitat al carrer Gran i a la plaça Anselm Clavé. L’Ajuntament respon a la demanda de la Unió de Botiguers, que plantejava fomentar la rotació de vehicles i establir aparcaments lliures de pagament durant un màxim de 90 minuts. 

L’objectiu d’aquesta mesura és per millorar la mobilitat als espais més cèntrics del municipi i respon a la demanda feta per la Unió de Botiguers que demanava fomentar la rotació de vehicles i fer més àgil l’accés a tot aquest entorn. D’aquesta manera es pot afavorir l’ús de l’espai per a possibles compradors del comerç local. 

Els espais assenyalats, en color grana, que respon al color corporatiu de l’Ajuntament, permetran aparcar de manera gratuïta durant un màxim de 90 minuts als veïns i veïnes que ho desitgin al tram del carrer Gran, comprès entre la confluència amb els carrers Secretari Canal i Primer de Maig, i a la plaça Clavé. Això sí, caldrà col·locar un rellotge que serà repartit a tots els domicilis de Sant Vicenç de Castellet o bé una nota manual a l’interior del vehicle per comprovar el temps d’arribada i inici d’estacionament.

Queden excloses les zones de càrrega i descàrrega en aquest tram, que continuaran funcionant de manera habitual, i els aparcaments reservats a persones discapacitades, que requereixen l’ús de la targeta pròpia. Els espais quedaran senyalitzats expressament. La limitació horària de les zones granes serà efectiva de dilluns a divendres de 9 a 13.00 hores i de 17 a 20.00 hores, i els dissabtes de 9 a 13.00 hores. I queden exclosos els dies festius.