Sant Vicenç de Castellet estrena un innovador aparcament de bicicletes

113

Sant Vicenç de Castellet estrena un innovador aparcament de bicicletes. El nou espai té fins a 54 places i s’hi pot accedir a través d’una aplicació del telèfon mòbil. 

Totes aquelles persones que el vulguin utilitzar tindran un any gratuït. Un cop passat l’any el servei tindrà un cost de 30 cèntims l’hora. El projecte l’han impulsat des dels Ferrocarrils de la Generalitat, que asseguren que aquest 2022 buscarà emplaçament per a deu Bicitancats més. L’espai serveix per poder aparcar de forma segura la bicicleta mentre es fa servir el tren. Aquest és un dels 10 primers aparcaments de bicicletes d’aquest tipus que Ferrocarrils ha instal·lat aquest mes de gener en diferents estacions de les línies Barcelona-Vallès.

Pel que fa a Sant Vicenç, l’equipament és una caseta metàl·lica prefabricada. L’objectiu de la caseta és potenciar la mobilitat sostenible i aconseguir que les persones que van a buscar el tren no ho facin en cotxe, sinó en bicicleta. L’aplicació que li dona us és: Pverde. La APP donarà accés a l’aparcament i és exclusiu per a bicicletes degudament registrades.