Sant Vicenç de Castellet celebra un concurs on line per Carnaval

172

Durant el dijous llarder són molts els carnavals de Catalunya que engegarien motors en condicions normals. Per adaptar-se a la pandèmia i no deixar enrere la festivitat, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha organitzat un concurs fotogràfic a Instagram per celebrar la Festa de Carnestoltes aquest any. 

L’ens ha traslladat a les xarxes socials la celebració que s’adapta a conseqüència de la situació de pandèmia. El format de la festa serà digital en què es proposa un concurs fotogràfic que inclourà les categories infantil, jove, adults i familiar. Aixi ho ha explicat el regidor de cultura de Sant Vicenç de Castellet, Jordi Palma.

Una base clau del concurs és tenir un usuari de la xarxa social Instagram, seguir el perfil de l’Ajuntament @SVCastellet i publicar les fotografies fetes des del dispositiu mòbil amb l’etiqueta #CarnestoltesSVC21. El termini serà del dia 12 al 17 de febrer i els premis consistiran en dos vals per a cada categoria de 80 i 50 euros, per gastar al comerç de proximitat del municipi. El guanyador del premi es coneixerà el 19 de febrer a través de la web i els perfils del consistori a les xarxes socials.