Sant Vicenç de Castellet atorga la Medalla 2021 als col·lectius sanitaris i assistencials per la seva lluita contra la Covid. 

Metges i metgesses, infermers i infermeres, personal tècnic auxiliar d’infermeria, personal del SEM, administratius i administratives sanitàries, personal del SAD, gerocultors i gerocultores, personal d’atenció indirecta, treballadors i treballadores socials sanitàries, llevadores i farmacèutiques que exerceixen a Sant Vicenç de Castellet i que han treballat i treballen des de primera línia per combatre la pandèmia. L’Ajuntament ha volgut retre un homenatge especial a tots aquests col·lectius, atorgant-los la Medalla 2021, un reconeixement municipal creat per posar en valor mèrits extraordinaris en persones que hagin prestat servei al poble. La directora de l’equip d’atenció primària de Sant Vicenç de Castellet, Esther Baena diu que la medalla els ha donat forçes per seguir endavant.

Per segon any, es va tractar d’una edició extraordinària, a causa de la pandèmia: l’any passat  es van homenatjar els voluntaris i enguany, els professionals sanitaris i assistencials que han estat lluitant contra la Covid des de primera línia i des del primer moment. La Medalla 2021 quedarà exposada a la Biblioteca Salvador Vives Casajuana.