Augmenten fins als 10 milions 221mil euros. Seguint la dinàmica dels últims anys, els pressupostos creixen per donar resposta a les necessitats dels veïns en moments de dificultats com els actuals.

El més destacable pel que fa als ingressos és la baixada en 10mil euros de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i la pujada en 6 euros de l’Impost sobre Activitats Econòmiques amb la previsió que s’instal·lin més empreses al poble. A més, es preveu una important despesa en habitatge. N’ha parlat l’alcaldessa de Sant Vicenç, Adriana Delgado.

Des de Junts per Sant Vicenç s’ha votat en contra de la proposta dels comptes. El seu portaveu, Daniel Màuriz considera que no se’ls ha deixat participar i que els pressupostos podrien ser més elevats. Creu que es destinen pocs recursos en habitatge i en l’atenció en serveis a les persones, així com en personal.

A més, Mauriz afegeix que hauria de preveure’s el sou de l’alcaldessa, cosa que no es fa, i ha criticat que associacions com el Breny, revista germana de Castellet Ràdio, rebin menys recursos el proper període.

Han votat a favor de la proposta de pressupostos Esquerra, el PSC i En Comú, mentre que Junts ho ha fet en contra. Junts ha estat, de fet, l’únic grup amb qui l’alcaldessa Adriana Delgado ha contraposat opinions sobre els comptes. Els pressupostos preveuen que el deute municipal acabi sent del 52% a finals del 2021.