Sant Salvador de Guardiola s’adhereix al Programa Digiemprèn impulsat pels Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona.

257
Cartell del projecte Digiemprèn

Amb aquesta adhesió, el consistori busca facilitar l’accés a aquells comerços interessats a conèixer el funcionament de l’e-commerce.

Digiemprèn és un programa que permet als comerços estar al dia dels temes relacionats amb la venda online. Ofereix un aprenentatge adaptat a la realitat de cada establiment mitjançant l’accés a diferents línies formatives. Aquesta formació té una durada de tres setmanes i els establiments tindran a la seva disposició material que podran descarregar de la plataforma digital, vídeo tutorials i exercicis voluntaris, per qui vulgui aprofundir en la matèria.

L’accés i assistència als cursos és gratuïta i en podran gaudir totes aquelles persones que disposin d’un comerç o servei físic a la província de Barcelona i les/els creadores/dors o artesanes/ns de la mateixa província

La formació dels cursos tractarà diferents temes com les claus de la logística en el comerç en línia, l’atenció al client o l’ús empresarial de les diferents xarxes socials. Per accedir als cursos només cal presentar un formulari d’inscripció a l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.