Amb aquesta adhesió, el consistori busca facilitar l’accés a aquells comerços interessats a conèixer el funcionament de l’e-commerce.

Digiemprèn és un programa que permet als comerços estar al dia dels temes relacionats amb la venda online. Ofereix un aprenentatge adaptat a la realitat de cada establiment mitjançant l’accés a diferents línies formatives. Aquesta formació té una durada de tres setmanes i els establiments tindran a la seva disposició material que podran descarregar de la plataforma digital, vídeo tutorials i exercicis voluntaris, per qui vulgui aprofundir en la matèria.

L’accés i assistència als cursos és gratuïta i en podran gaudir totes aquelles persones que disposin d’un comerç o servei físic a la província de Barcelona i les/els creadores/dors o artesanes/ns de la mateixa província

La formació dels cursos tractarà diferents temes com les claus de la logística en el comerç en línia, l’atenció al client o l’ús empresarial de les diferents xarxes socials. Per accedir als cursos només cal presentar un formulari d’inscripció a l’Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola.