Sant Joan de Vilatorrada presenta una prova pilot de fanals que s’engeguen sols en un dels polígons industrials del poble

264

Sant Joan de Vilatorrada presenta una prova pilot de fanals que s’engeguen sols en un dels polígons industrials del poble. Ho van explicar a la Smart City Expo World Congress de Barcelona. El poble va estar convidat a participar a la sessió ‘Estratègies de ciutat intel·ligent’ organitzada per la Diputació de Barcelona. 

El regidor de Tecnologies, Organització i Transparència, Àngel Sáez va presentar l’Estratègia de Ciutat Intel·ligent queté el poble. L’ha fet a través d’un recurs de la Diputació de Barcelona i en coordinació amb el personal tècnic municipal. Ell mateix explica a Ona Bages que ara s’han col·locat nous fanals amb sensors.

Sant Joan, està catalogada com a “smart City” per la seva actualització digital i l’ús de tecnologies TIC. Ara, també compta amb càmeres per poder identificar alguns vehicles que venen amb la intenció de delinquir. 

El regidor també va explicar les accions que ja s’han fet, com és el cas d’una nova web municipal, la digitalització de les sales de l’Ajuntament, la instal·lació de càmeres lectores de matrícules i la millora de la xarxa Wi-fi pública.