Carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada. - Foto: Gemma Aleman (ACN)
Carrer Major de Sant Joan de Vilatorrada. - Foto: Gemma Aleman (ACN)

Sant Joan de Vilatorrada acull amb èxit les “I Jornades d’Ocupació”, a Cal Gallifa. Les ponències han comptat amb la participació de cinc empreses representatives de la comarca del sector agroalimentari.

L’expert i formador en aquestes jornades, Carlos Bella, docent universitari i conferenciant, ha treballat amb els participants, la identificació de les mateixes competències professionals i els ha orientat per crear un perfil professional atractiu i d’impacte. En aquestes sessions, s’han generat dinàmiques amb l’objectiu de què puguin afrontar els processos de selecció i les entrevistes de treball, amb millors garanties d’èxit. Així ho explicava la regidora de promoció econòmica, Laura Trench a Ona Bages. 

La segona part de les jornades, han comptat amb la participació de rellevants empreses de la comarca. De fet, l’objectiu també era per conectar l’empresa i l’usuari.

Han pogut donar a conèixer des de la vessant de recursos humans i desenvolupament de persones, la seva experiència i tractar qüestions com els valors, la motivació i compromís amb l’organització.