Sant Joan de Déu trasllada 50 pacients a la Clínica Sant Josep

116

Un total de 50 pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa han estat traslladats a la Clínica Sant Josep. Es tracta de persones que no tenen coronavirus i que són traslladades per tal d’optimitzar recursos i alliberar llits a l’hospital.

La Clínica Sant Josep, malgrat prestar servei d’atenció privada i mútues, ara s’ha afegit al sistema públic. Ja la setmana passada a La Central vam informar que l’hospital havia habilitat una planta per a emergències. Doncs aquesta situació s’ha precipitat amb l’objectiu d’optimitzar recursos i personal. Els pacients ja van ser traslladats aquest cap de setmana i cal remarcar, que cap d’ells està afectat per la Covid-19, sinó que tenen altres patologies. 

En la planta habilitada per emergències, la clínica té una seixantena d’habitacions, bona part d’elles individuals. A més, tal com passa a Sant Joan de Déu, s’ha suspès la cirurgia no urgent i només es realitza l’activitat assistencial que no es pot ajornar. La Clínica també ha anunciat que les urgències de pediatria i l’hospitalització de pediatria es traslladaria a l’Hospital Sant Joan de Déu.