The time of my life” és la mítica cançó del musical dels anys 80, Dirty Dancing. Una pel·lícula que, malgrat el petit pressupost del que disposava i el poc renom dels actors en aquell moment, va ser tot un èxit a tot el món.

El teatre Tívoli de Barcelona acull aquesta tardor el musical i des de Sant Fruitós, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament ha programat una sortida a la capital per veure’l. La cita serà el dissabte 16 de desembre i té un preu de 39€. Això inclou el transport en autobús i l’entrada a platea per veure l’obra.

Ja és tradició que els santfruitosencs facin una sortida al teatre. Aquest cop, des del consistori va apostar per la participació ciutadana a l’hora d’escollir la millor opció. Així, per un 44,4% dels vots, els participants van escollir Dirty Dancing per davant de Cabaret (amb el 38,9% dels vots) i Calígula (amb un 16,7%).

L’autobús sortirà a 1/4 de 9 del vespre des del Nexe-Espai de Cultura. Les inscripcions estan obertes fins el 20 de novembre a la mateixa Àrea de Cultura (C/Padró, 74).

 

La trama

La Baby, filla d’una rica família, passa les seves vacances amb els seus pares i germana a l’Estat d’Oregon. S’enfronta a un món que li és completament aliè, el de la dansa. Tot i el desacord del seu pare, la Baby té una història d’amor amb en Johnny, un dels professors de dansa de la institució, d’un entorn social molt diferent al d’ella.