Sant Fruitós torna a mostrar el seu cantó més solidari amb el Gran Recapte

186

Càritas Sant Fruitós ha recollit uns 21 palets de menjar igualant la quantitat de l’any passat, en la 8a edició del Gran Recapte. Podeu veure imatges al Facebook de Ràdio Sant Fruitós.

Els supermercats del poble es van omplir de voluntaris amb armilles blaves i verdes que gestionaven la recollida d’aliments del cap de setmana 25 i 26 de novembre. A banda dels membres de Càritas, la recollida va comptar amb joves voluntaris de 4t d’ESO de l’institut Gerbert d’Aurillac que participen en un programa pilot de Serveis a la Comunitat i que també han d’ajudar a la distribució posterior del menjar.

El primer balanç a Catalunya estima que la xifra d’aliments bàsics recaptats superarà els 4 milions de quilos. Aquest primer balanç recull les dades de Girona, Tarragona, Lleida, dels delegats comarcals de Barcelona i s’hi sumen els aliments rebuts al magatzem de Barcelona. Encara falta saber la quantiat d emenjar dels establiments i les plataformes logístiques dels mercats i les cadenes de distribució.

Imatge. Cáritas Sant Fruitós