Sant Fruitós tindrà un llibre amb la història del bàsquet del poble

173
Cloenda 19è Torneig de Pasqua Paidos Memorial Martí Orive, Sant Fruitós de Bages

‘Sant Fruitós, passió pel bàsquet’ recull la història del basquetbol al poble des dels anys 60 fins a l’actualitat. El llibre s’ha elaborat amb motiu de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016 i Francesc Comas Closas ha sigut l’encarregat de sintetitzar tota la informació.

200 pàgines resumeixen els èxits i les anècdotes més destacades del bàsquet al poble, des de les primeres jugadores al poble, les noies del Sagrat Cor, passant per la formació dels clubs esportius, fins als 23 equips i els 3 de veterans que acull avui dia el poble.

Antón Maria Puigmal és un dels membres de la Comissió Ciutadana Ciutat del Bàsquet 2016, que ha coordinat l’elaboració del llibre. Puigmal ens avança què hi podrem veure en algunes de les pàgines.

La presentació de ‘Sant Fruitós, passió pel Bàsquet’ serà divendres a les 7 de la tarda a la Biblioteca. Comptarà amb una presentació de l’alcalde, Joan Carles Batanés i d’Antón Maria Puigmal. L’autor, Francesc Comas, farà una pinzellada del llibre i l’historiador de la Fundació del Bàsquet Català Lluís Puyalto, explicarà el bàsquet a Catalunya, centrant-se en el Bages en una ponència, després de la presentació. Hi haurà una copa de cava i galetes pels assistents.

Imatge. Cloenda 19è Torneig de Pasqua Paidos Memorial Martí Orive, 2016.