Sant Fruitós té un nou radar mòbil per controlar la velocitat

116

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha instal·lat un nou cinemòmetre mòbil. S’emmarca dins d’una campanya de prevencio de velocitat al municipi que va començar el passat dimarts 8 de maig.

El plantejament d’aquesta campanya té com a objectiu principal que el seu ús sigui de funcionament pedagògic i preventiu. El radar, visible per als conductors, es situarà en diferents punts del municipi fins al pròxim més de juliol. En un primer moment es va instal·lar al c/General Prim, però el dijous 17 de maig s’ha retirat per a canviarne l’ubicació.

El proper punt serà la BV 4501 (crtra. Santpedor) a Pineda de Bages, on s’hi ubicarà del 21 al 28 de maig. Del 31 de maig a l’11 de juny es trobarà al c/Major, a La Rosaleda. El següent punt serà l’av. Sant Sebastià, a Les Brucardes, on s’hi estarà del 14 al 25 de juny. Del 28 de juny al 9 de juliol es trobarà al vial del Polígon de la crta. de Berga. El penúltim lloc serà l’av. Jaume I, del 12 al 19 de juliol, i finalment al camí de Sant Benet, del 23 al 31 de juliol.

La proposta de les ubicacions s’han realitzat tenint en compte totes les comunicacions veïnals conegudes fins a la data relatives a possibles excessos de velocitat.