L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha instal·lat un nou cinemòmetre mòbil. S’emmarca dins d’una campanya de prevencio de velocitat al municipi que va començar el passat dimarts 8 de maig.

El plantejament d’aquesta campanya té com a objectiu principal que el seu ús sigui de funcionament pedagògic i preventiu. El radar, visible per als conductors, es situarà en diferents punts del municipi fins al pròxim més de juliol. En un primer moment es va instal·lar al c/General Prim, però el dijous 17 de maig s’ha retirat per a canviarne l’ubicació.

El proper punt serà la BV 4501 (crtra. Santpedor) a Pineda de Bages, on s’hi ubicarà del 21 al 28 de maig. Del 31 de maig a l’11 de juny es trobarà al c/Major, a La Rosaleda. El següent punt serà l’av. Sant Sebastià, a Les Brucardes, on s’hi estarà del 14 al 25 de juny. Del 28 de juny al 9 de juliol es trobarà al vial del Polígon de la crta. de Berga. El penúltim lloc serà l’av. Jaume I, del 12 al 19 de juliol, i finalment al camí de Sant Benet, del 23 al 31 de juliol.

La proposta de les ubicacions s’han realitzat tenint en compte totes les comunicacions veïnals conegudes fins a la data relatives a possibles excessos de velocitat.