Sant Fruitós se suma al col·lectiu de municipis cardioprotegits

702
Sant fruitós municipi cardioprotegit_ maig2016

Sant Fruitós de Bages és muncipi cardioprotegit, això vol dir que compta amb la instal·lació de 4 DEA o Desfibril·ladors Automàtics Externs.

Són a la biblioteca, a la policia local, al pavelló d’esports, al Nexe i n’hi ha un altre de compartit entre el camp de futbol i piscina municipal. El CAP del poble també té un desfibril·lador, l’obligatori que tenen tots els Centres d’Atenció Primària.

Els encarregats de fer les instal·lacions dels DEA i fer els tallers i explicacions de  com funcionen, són els de l’empresa Reanima. Un dels seus membres, Carles Pons, ens explica la importància de ser un municipi cardioprotegit.


La conferència sobre aturades cardiorespiratòries, serà el dimecres 25 de maig a les 7 de la tarda al Nexe. Pel dimecres 1 de juny, hi ha programat un taller a les 7 de la tarda al Nexe, on es posarà en pràctica tot el que s’hagi après en la sessió anterior. A més a més, està previst que durant el mes de juny es facin formacions al personal de l’Ajuntament, als tècnics esportius i al personal dels equipaments municipals per tal que puguin estar preparats en cas de necessitat.