Sant Fruitós s’adhereix, un any més, a l’Hora del Planeta

143

Per tercer any consecutiu, Sant Fruitós de Bages s’ha adherit a L’hora del Planeta, una iniciativa ambiental que es durà a terme el pròxim 25 de març.

Des de 2/4 de 9 fins a 2/4 de 10 del vespre, s’apagarà la il·luminació ornamental de l’Església de la Sagrera i del Cobert de la Màquina de Batre, per tal de contribuir a la conscienciació sobre el malbaratament energètic i el canvi climàtic. L’acció forma part de la iniciativa “Hora del Planeta de WWF” (Fons Mundial per la Natura), que enguany porta per lema “El Planeta primer. Que ningú t’aturi”, pretén atraure l’atenció sobre els reptes als quals s’enfronta el nostre planeta: el malbaratament energètic i la conscienciació per canviar el clima. El regidor de Medi Ambient, Xavier Racero, considera que és una aposta ferma que segueix l’aposta de sostenibilitat que s’ha fet al municipi.


L’Hora del Planeta que va començar l’any 2007 a Sidney com un gest simbòlic d’apagar els llums, s’ha convertit en el moviment ambiental més gran del món, seguit per més de 7.000 ciutats de 172 països.