Sant Fruitós s’adhereix al programa “Bages Ocupació +45”

172

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages impulsa, al municipi, el projecte “Bages Ocupació +45”, per tal de promoure la formació entre els veïns majors de 45 anys que no tenen feina. Els seleccionats rebran una beca de fins a 1.000€ per cobrir les despeses dels estudis.

Les persones que demanin aquesta ajuda han de ser majors de 45 anys residents al Bages, estar en situació d’atur i inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball del SOC, ser usuaris de qualsevol dels Serveis Locals d’Ocupació de l’ajuntament i no haver percebut l’any anterior ingressos per un import superior a 1,5 vegades el salari mínim interprofessional (SMI).

Pel que fa als estudis que rebran, els interessats han de sol·licitar formació professional no gratuïta de capacitació, d’especialització o de reciclatge. A més, s’ha de cursar en un centre formatiu del Bages o que s’ofereixin títols oficials o carnets professionals de la província de Barcelona, compresos entre l’1 de juny del 2017 i el 31 de gener del 2018.

El projecte està cofinançat per la Diputació de Barcelona i impulsat per a l’Ajuntament de Manresa. Els interessats poden presentar les sol·licituds i rebre més informació fins el proper 29 de setembre al Servei Local d’Ocupació de Sant Fruitós de Bages o al CIO de Manresa.