L.C. – La presentació de ‘Sant Fruitós, passió pel Bàsquet’ va ser divendres a les 7 de la tarda a la Biblioteca. Va comptar amb una presentació de l’alcalde, Joan Carles Batanés i d’Antón Maria Puigmal, amb l’autor del llibre, Francesc Comas i l’historiador de la Fundació del Bàsquet Català Lluís Puyalto. També s’hi van reunir històrics del bàsquet i antics membres dels equips de bàsquet al poble, representants de l’ASFE i del Paidos i el president de l’ICL Manresa, Jaume Arnau. La sala polivalent de la Biblioteca es va quedar petita de tanta gent que va assistir a un acte molt emotiu.

200 pàgines resumeixen els èxits i les anècdotes més destacades del bàsquet al poble, des de les primeres jugadores al poble, les noies del Sagrat Cor, passant per la formació dels clubs esportius, fins als 23 equips i els 3 de veterans que acull avui dia el poble.

Antón Maria Puigmal és un dels membres de la Comissió Ciutadana Ciutat del Bàsquet 2016, que ha coordinat l’elaboració del llibre. Puigmal ens avança què hi podrem veure en algunes de les pàgines.

‘Sant Fruitós, passió pel bàsquet’ recull la història del basquetbol al poble des dels anys 60 fins a l’actualitat. El llibre s’ha elaborat amb motiu de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016 i Francesc Comas Closas ha sigut l’encarregat de sintetitzar tota la informació.