Sant Fruitós, protagonista de ‘La Tarda d’Estiu’ de la Xarxa

154

Les piscines de Sant Fruitós han acollit aquesta tarda un programa de ràdio en directe.’La Tarda d’Estiu‘, el magazín de La Xarxa de Comunicació Local que cada dia visita un poble diferent de Catalunya, ha fet parada avui a Sant Fruitós de Bages. Han estat dues hores d’entreteniment a peu de gespa i ha tocat diversos temes amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi a través de les més de trenta ràdios de proximitat que emeten el programa en directe cada tarda.

‘La Tarda d’Estiu’ ha parlat del reconeixement de Sant Fruitós com a ‘Ciutat del Bàsquet Català 2016’, amb la col·laboració de la representant de la comissió ciutadana, Eva Fàbregas. El magazín també ha comptat amb una entrevista institucional al segon tinent d’alcalde i regidor de Serveis Públics, Esports i Seguretat Ciutadana, Tomàs Casero, i amb un reportatge sobre el Museu explicat per la membre del Col·lectiu de Recerca Històrica, Pilar Purtí. La història i els projectes del monestir de Sant Benet també han tingut un lloc al programa de la mà de la coordinadora de serveis culturals de Món Sant Benet, Montse Duocastella. El Risobàsquet, els gossos de rescat, l’experiència sobre donació de sang de la tècnica de joventut Paula Mora, el 7’D Sant Fruitós i altres temes també han sonat en directe des d’aquest programa d’estiu de la Xarxa amb un concert final de la mà del grup bagenc Senyor dels Llamps.

El programa l’ha presentat per Eduard Virgili (Altafulla Ràdio), acompanyat de la periodista de Ràdio Sant Fruitós, Núria Closas, amb reportatges de Marta Gómez (Mataró Ràdio) i Jordi Dotras (Ràdio Canet) i amb la col·laboració d’Agustí Masana i Núria Selga. Fins el 2 de setembre l’equip de ‘La Tarda d’Estiu’ visitarà més de 22 comarques d’arreu de Catalunya. Podeu veure les fotos del programa al seu pas per Sant Fruitós a la pàgina de Facebook de Ràdio Sant Fruitós, per tornar a escoltar el programa sencer, premeu aquí.