Sant Fruitós promou l’envelliment actiu a través d’un conveni

148

Sant Fruitós de Bages promou l’envelliment actiu de la gent gran al municipi. Per fer-ho, ha signat un conveni bianual amb l’Obra Social de “La Caixa”. El programa és una iniciativa de l’entitat que inclou tallers de promoció de la salut i el benestar, projectes de participació social i voluntariat, i projectes de formació en tecnologies de la informació i comunicació.

En el marc del conveni, s’estableix que es duran a terme les activitats al Nexe-Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal, al l’esplai de la Gent Gran i als locals municipals cedits a les associacions de veïns.

En l’acte de signatura que s’ha formalitzat a principis d’aquest octubre, hi van participar l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, el Sotsdirector General de Programes Socials de la Fundació Bancària La Caixa, Marc Simón; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i la regidora de serveis socials de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Cristina Murcia.

Al Bages ja hi han participat més d’11.000 persones en les més 240 propostes que s’han dut a terme en els darrers anys a través d’aquest programa.