Sant Fruitós programa una setmana d’activitats per a la Gent Gran

100

Comença la setmana de la Gent Gran a Sant Fruitós amb un seguit d’activitats que es duran a terme del 21 al 29 d’abril. El primer dels actes va ser el mateix dissabte 21 a la tarda, on es van presentar les activitats que s’hi farien i es va fer un ball de gala. Dilluns 23, coincidint amb Sant jordi, es farà una Lectura de Relats amb Tracte i l’explicació de la campanya “Tracta’m bé”. Serà a les 4 de la tarda a la Residència d’avis el Lledoner. A banda, també hi haurà el concurs de postres “Dolcet”.

El Cinefòrum serà dimarts 24, a les 4 de la tarda a l’Esplai. I dimecres ve el plat fort: la sortida. Serà a 1/4 de 10, des del Pavelló d’esports per a anar al Maresme, a fer una visita sobre La cultura del vi a Catalunya. A les 11 es farà una visita a l’Assentament iber de Premià, després al recinte arqueològic de Teià i, finalment, un dinar al Celler Alta Alella.

La setmana segueix dijous amb una jornada saludable, a les 10 del matí a l’Esplau. S’hi farà una presentació de les activitats i tallers de l’obra social “la Caixa” i s’iniciarà el taller Despertar amb un somriure”. Divendres arriba la tradicional Missa dels avis, a les 12 del migdia a l’Església, que compta amb la col·laboració i l’acompanyament de l’Agrupació Coral Sant Fruitós, i el posterior Dinar de la gent gran al Pavelló d’esports.

I el plat final  serà diumenge 29, l’últim dia, amb un espectacle anomenat “La tercera Joventut. Tarda d’estrelles” al Teatre Casal Cultural.