Sant Fruitós programa quatre dies d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Infància

124
Imatge d'arxiu Biblioteca de Sant Fruitos del Bages
Imatge d'arxiu Biblioteca de Sant Fruitos del Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha programat diverses d’activitats per commemorar el Dia Internacional de la Infància, que  a nivell europeu se celebra el proper 20 de novembre.

La primera proposta és un taller de creativitat on es faran manualitats. La sessió, a càrrec del servei socioeducatiu Cal Clic, tindrà lloc el proper dilluns 18 de novembre a 2/4 de 18h de la tarda a la Biblioteca Municipal.

Pel dimarts 19 s’ha programat un segon taller creatiu, que també es durà a terme al mateix espai a 2/4 de 18h de la tarda.

La història “Uns nens, unes nenes, uns contes”, explicada per la contacontes Susagna Navó, serà l’activitat de dimecres. Navó parlarà sobre la igualtat, l’educació i la protecció a la infància, entre d’altres temes. L’activitat, adreçada a infants a partir de 4 anys, es farà a les 18h de la tarda a la Biblioteca Municipal. 

La darrera proposta és l’ Scape Room en família “Stratègics”, que tindrà lloc dijous a les 18h de la tarda a la Biblioteca Municipal. Per a poder-hi participar cal inscriure’s prèviament a la mateixa Biblioteca o bé a l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania. La data límit és el proper dimecres 20 de novembre.