Sant Fruitós programa 2 itineraris participatius per l’elaboració del POUM

194

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages proposa 2 itineraris pel pròxim 18 de febrer, un a peu i un altre en bicicleta, en el marc del programa de participació ciutadana del POUM.

Sota el lema Fem un Volt!, l’Ajuntament ha organitzat 2 itineraris que es desenvoluparan de forma simultània i finalitzaran al Nexe-Espai de Cultura, on es realitzarà una posada en comú de les idees que hagin sorgit al llarg de la jornada.

La sortida en bicicleta s’iniciarà a les 10 del matí des de Torroella de Baix i realitzarà un recorregut d’uns 7Km que portarà als assistents fins a La Rosaleda. Està previst acabar pels volts de les 12 del migdia al Nexe-Espai de Cultura. Els participants hauran de portar la seva pròpia bicicleta i no es recomana la participació dels menors de 12 anys tot i que el recorregut no és d’alta dificultat.

L’itinerari a peu començarà també a les 10 del matí des de la plaça Alfred Figueras i transcorrerà pel nucli del municipi. Es visitaran diferents zones de Sant Fruitós de Bages on l’equip que guiarà el recorregut plantejarà diferents qüestions als assistents en relació a l’urbanisme.

Els itineraris estan oberts a tota la ciutadania i cal inscriure’s prèviament a l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages o a través del correu electrònic sfb.poum@santfruitos.cat i adjuntar un formulari de confirmació d’assistència.

Els itineraris Fem un volt! volen identificar necessitats futures del municipi que puguin ser resoltes a partir de la planificació i desenvolupament urbanístic i en relació a les següents temàtiques: accés a l’habitatge, equipaments, espai públic, mobilitat i infraestructures, activitat econòmica, medi natural i sòl no urbanitzable, entre d’altres.