BERNAT BERNABEU. – La presentació dels equips per la temporada 2016-2017 de bàsquet i vòlei de les entitats Paidos, ASFE i l’escola de Bàsquet (EBSF) va omplir el pavelló diumenge.

Un total de 29 equips, des dels més petits fins als més grans, van anar passant per la pista del Pavelló Municipal davant la mirada de tota la grada que estava plena a vessar.
Aquest any  va estar marcada pel bàsquet, i això es va notar en el muntatge d’aquesta presentació, que va ser perfecte; màquines de fum, efectes de llum i so…

Amb motiu de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català, l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, coordinador de l’EBSF el sr. Joan Girona, el director tècnic de l’ASFE I L’EBSF, Josep Riera i el president de l’ASFE, Sr. Mensa, van fer uns parlaments. En tots els discursos es va recalcar la bona tasca d’entrenadors, pares i jugadors en la realització del bàsquet a Sant Fruitós.

També hi va haver ritme a càrrec de les Cherleaders de SFCBC i el gimnàs Anabel, que van realitzar una flashmob amb pilotes de bàsquet. A més, l’acte també participava amb la Marató de TV3 i motivava als assistents a contribuir en el recapte.