Sant Fruitós organitza un viatge a Alcalá del Valle pels 15 anys d’agermanament

124

Aquest any Sant Fruitós de Bages celebra que fa 15 anys el municipi es va agermanar amb el poble gadità d’Alcalá del Valle. El 16 de febrer de 2003 ambdós ajuntaments van firmar l’acte d’agermanament fruit del gran nombre de santfruitosencs que són originaris d’aquest municipi de Cadis.

Enguany, com es ve fent des de l’inici d’aquest agermanament, s’organitza un viatge a Alcalá del Valle per tal de reforçar el vincle amb aquesta població. Serà del 38 de març a l’1 d’abril, per Setmana Santa. Ara bé, el viatge només es farà si s’arriba a 20 inscrits. Si no s’assoleix la xifra, s’anul·larà el bus i es retornaran els diners.

El preu de l’anada i la tornada és de 70€, o 45€ si només es fa un dels dos tragectes, tot i que els menors de 14 anys ho faran de forma gratuïta i han d’anar acompanyats d’un adult. La sortida de Sant Fruitós serà des de la Plaça Alcalá del Valle el dimecres 28 de març a les 7 de la tarda, i la tornada des d’Alcalá del Valle serà diumenge 1 d’abril a les 24h.

Els interessats s’han d’adreçar a l’àrea de Cultura de l’Ajuntament en el seu horari habitual, abans del 23 de març (data límit d’inscripció).