LAIA CANDÀLIGA / REDACCIÓ.- La Federació Catalana de Basquetbol ha distingit amb un reconeixement a Sant Fruitós de Bages com a Ciutat del Bàsquet Català 2016 i també a les noies del Petropinto ASFE St. Fruitós B com a campiones de la 3a Categoria Femenina de la Federació Catalana de Bàsquetbol.

L’acte es va fer el passat 2 de juliol a la Sala Luz de Gas i hi van assistir, l’alcalde, Joan Carles Batanés, el Regidor d’Esports, Tomàs Casero, i el President de la Comissió organitzadora de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del bàsquet català 2016, Ricard Planas. El reconeixement a Sant Fruitós era una distinció especial per haver col·laborat en l’organització dels Campionats de Catalunya de les categories Júnior Femení Preferent, Cadet Masculí Preferent i Tercera Catalana Femenina. El regidor d’Esports, Tomàs Casero, ens explica com va anar.

El Mag Lari va oferir un espectacle del Mag Lari i també Basket Beat, l’espectacle musical amb pilotes de bàsquet. Durant l’acte es van lliurar guardons a diferents directius, exdirectius i col·laboradors a les entitats del basquetbol, i diplomes als clubs que han assolit un ascens de categoria i/o títol, així com d’altres reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2015-16.

Imatge. Les noies del Petro Pintó en el reconeixement que van rebre a l’Ajuntament.