Sant Fruitós modifica els períodes de matriculació de la llar d’infants Les Oliveres

149
Imatge de la llar d'infants Les Oliveres / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Imatge de la llar d'infants Les Oliveres / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’objectiu d’aquest canvi és fer-los més flexibles 

L’Ajuntament de Sant Fruitós ha aprovat la modificació de les normes d’organització i funcionament de la llar d’infants Les Oliveres. L’objectiu d’aquests canvis és que els alumnes que no s’incorporen a l’inici de curs puguin fer-ho amb unes dates més flexibles. En aquest sentit, la modificació del reglament també incorpora el pagament de les quotes segons la data d’incorporació dels alumnes al centre. 

Els alumnes que no s’hagin matriculat durant el període establert pel Departament d’Ensenyament tindran l’oportunitat de fer-ho a la llar d’infants municipal en els següents terminis:

El primer període estableix que, els alumnes que s’incorporin al setembre o octubre, podran matricular-se des del tancament del període ordinari fins al dia 30 de setembre. 

Pel que fa al segon període, que es farà durant el primer trimestre, està adreçat a aquells escolars que s’incorporen després de les vacances de Nadal. 

Finalment, el període tres, durant el segon trimestre, és per a incorporacions després de les vacances de Setmana Santa. En cas que Setmana Santa caigui durant el mes d’abril, la matrícula es podrà fer durant les dues últimes setmanes de març per a incorporar-se el dia 1 d’abril.