Més de 60 joves van participar al taller de construcció d’un escalfador termosolar amb material reciclat. Es va dur a terme el passat dilluns 11 de juny i es va distribuir en tres franges horaries, per a familitar la dinàmica dels grups.

Aquest taller volia ensenyar a la ciutadania i als més joves que “tots poden ajudar en els canvis del paradigma energètic a partir del tracte i el debat sobre la problemàtica de la productivitat energètica”.

Durant el taller, els participants van aprendre com es pot aprofitar millor l’energia solar a través de materials reciclats molts dels quals utilitzem en el dia a dia. Concretament, els materials utilitzats per a realitzar el taller consisteixen en una làmina d’alumini “offset” (es poden extreure d’impressores), una caixa de cartró d’embalatge, plàstic d’hivernacle, cintes adhesives i diferents eines.

Amb aquests tallers es buscar ajudar a conscienciar els joves d’avui com a professionals de futur i potenciar el seu enginy en la producció d’energies netes a costos raonables.