Sant Fruitós estrenarà el primer punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics

260

Sant Fruitós de Bages comptarà amb una zona pública de recàrrega de vehicles elèctrics a la carretera de Vic a l’altura del Cobert de la Màquina de Batre.

El punt estarà ubicat a la carretera de Vic a l’alçada del número 96 i serà de càrrega semiràpida. És a dir, permetrà carregar completament un vehicle en un termini aproximat de dues hores. Podran utilitzar l’estació de recàrrega 2 vehicles de forma simultània i de forma gratuïta. Els usuaris que vulguin fer ús d’aquest punt hauran de disposar d’una targeta que s’entregarà a l’ajuntament a tothom qui ho sol·liciti o bé podran fer-ne ús amb una targeta per recàrrega de vehicles elèctrics d’altres municipis.

A banda, l’ajuntament també instal·larà 2 punts més de recàrrega destinats als vehicles municipals elèctrics. Un d’ells estarà ubicat a la nau de la brigada municipal i l’altre se situarà a l’aparcament de l’ajuntament.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages vol apostar per fomentar l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible i fa un pas endavant cap a la implantació de l’ús del vehicle elèctric que permetrà reduir la contaminació ambiental generada pels vehicles de combustió.