Sant Fruitós Escola de Futbol engega els entrenaments el proper dimarts 3 de setembre

168
David Vila a l'estudi de Ràdio Sant Fruitós

Les lligues regulars no començaran fins l’octubre, però els entrenaments ja arrenquen aquest setembre

Aquest dilluns a l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós hem entrevistat a David Vila, president de Sant Fruitós Escola de Futbol, que ens ha explicat com es presenta la temporada 2019-2020 per la entitat santfruitosenca. La SFEF engega els entrenaments el proper dimarts 3 de setembre.

Vila ens ha explicat els beneficis que es derivaran de les obres que s’estan fent al camp municipal, amb el nou bar etc. Unes reformes que permetran disposar de més espais a l’ús de la junta directiva i dels pares i mares dels jugadors, en definitiva de totes les persones involucrades en l’entitat i també en el FC Fruitosenc. El santfruitosenc, nascut a Montesquiu, també ens ha parlat de les cares noves a l’equip tècnic de la SFEF, i ha insistit que la dinàmic és la mateixa que en els anys anteriors, fomentant la formació dels jugadors.

Amb David Vila també hem comentat el tema de la substitució de la gespa del camp municipal de Sant Fruitós de Bages i Vila ha explicat que “és una actuació necessària però que no ens ha d’amoïnar. El que no podem fer és exigir a l’Ajuntament. S’ha de fer bé i que no passi com a Sant Vicenç, que la canviem per menys diners i que la gespa ja no funcioni abans d’inaugurar-la”.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: