Sant Fruitós es prepara per a la tercera edició de la Festa del Comerç

144
El Cobert de la Màquina de Batre i el seu entorn s’ompliran de diferents carpes on els visitants podran comprar diversos productes
El Cobert de la Màquina de Batre i el seu entorn s’ompliran de diferents carpes on els visitants podran comprar diversos productes

Aquest divendres i dissabte el comerç de Sant Fruitós sortirà de nou al carrer en el marc de la tercera edició de la Festa. Descomptes de fins al 20% en diferents productes donaran el tret de sortida de l’esdeveniment.

La festa, organitzada per Sant Fruitós Comerç Actiu amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, oferirà també diverses exhibicions esportives, desfilades de moda, animacions i degustacions de tapes. Pep Callau serà l’encarregat de dinamitzar la jornada. 

Dissabte tindrà lloc el gruix central de la Festa. El Cobert de la Màquina de Batre i el seu entorn s’ompliran de diferents carpes on els visitants podran comprar diversos productes.

A banda de les parades, també s’ha organitzat el joc ‘Ajuda’ns a trobar l’enigma del comerç de Sant Fruitós’, on els participants hauran de trobar diferents lletres amagades en els establiments que acabaran conformant una frase. 

Les instruccions es podran llegir en unes butlletes que es repartiran al llarg de la festa i que serviran per a participar en un sorteig de 300€ en vals de compra.La jornada clourà amb DJ’s al Cobert de la Màquina de Batre.