La primera passejada per a la Gent Gran Cicle de passejades per la Gent Gran que organitza la Diputació de Barcelona amb el projecte ‘A cent cap als 100’, es va celebrar el passat 16 de novembre.

Un grup de 14 persones de Sant Fruitós es va desplaçar de bon matí cap a aquesta població per compartir amb altres persones de Martorell, Hostalets de Pierola i Arenys de Munt la jornada. Abans de començar a caminar van agafar forces amb un bon esmorzar i un escalfament al pavelló municipal, per tot seguit sortir amb els autocars fins al punt d’inici de la caminada.

El recorregut va ser per la zona de 4 camins i es van fer 3 rutes de curta distància per a visitar la torre Griminella, les mines de plom, i les roques del Mateuet. El bon temps va acompanyar durant tota la jornada.

La propera caminada serà a Sant Fruitós de Bages, prevista pel dimecres 22 de febrer de 2017 i s’espera una gran participació de la nostra gent per a rebre els altres caminaires visitants. El cicle de passejades al poble, coordinat per Gisela Baraldés, se segueix fent cada dimarts a la tarda.

Imatge. Ajuntament de Sant Fruitós de Bages