Sant Fruitós demana a la Cambra del Comerç de Manresa que porti a la Generalitat els problemes que hi ha a les infraestructures de la comarca. Ho van fer la regidora de promoció econòmica, Carme Cruz, i l’alcalde, Joan Carles Batanés, a una reunió amb la presidenta de la Cambra, Sílvia Gratacós, on també van plantejar-se com potenciar el turisme a la comarca i van revisar el Pla d’organització urbanística municipal del poble.

La reunió es va celebrar ahir i Cruz i Batanés van posar sobre la taula les infraestructures que uneixen el Bages amb Barcelona. Carme Cruz ha explicat a Ona Bages que amb el teixit empresarial que hi ha a Sant Fruitós, les carreteres actuals perjudiquen els negocis i va demanar a Gratacós que plantegi el problema a la Generalitat.

La regidora de promoció econòmica de Sant Fruitós, Carme Cruz

A la reunió, i també en clau empresarial, també es va tractar el POUM municipal per revisar-ne les directrius amb l’objectiu d’ajudar els negocis de Sant Fruitós.

D’altra banda, com potenciar el turisme a Sant Fruitós i a la comarca també va ser un dels protagonistes de la trobada. Cruz explica que si bé ha crescut la xifra de visitants al Bages, l’increment ha sigut ínfim.

Segons Cruz, un dels primers passos per augmentar les visites al Bages ha d’anar en direcció al turisme d’experiències i l’enoturisme.