Sant Fruitós de Bages viurà la dotzena edició de la Fira de Santa Llúcia aquest diumenge

130
Sant Fruitós de Bages viurà la dotzena edició de la Fira de Santa Llúcia aquest diumenge. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós
Sant Fruitós de Bages viurà la dotzena edició de la Fira de Santa Llúcia aquest diumenge. Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós

La plaça de l’Església acollirà diverses parades de comerç local, d’artesania i un tió popular

La dotzena edició de la Fira de Santa Llúcia de Sant Fruitós es celebrarà aquest diumenge, dia 16 de desembre. Com a novetat, el Club de la Guitarra de Sant Fruitós oferirà el concert de cloenda a 2/4 de 2 del migdia.  

Les parades locals d’artesania, d’alimentació i de decoració nadalenca no faltaran a l’esdeveniment, que es celebrarà a la plaça de l’Església. També hi haurà un tió popular i un seguit d’activitats complementàries. A 2/4 de 12 del migdia la Colla de Grallers i Geganters de Sant Fruitós agafarà el protagonisme, a 2/4 d’1 del migdia serà el torn de la cantada de nadales a càrrec de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós de Bages i a 2/4 de 2 del migdia la novetat d’enguany, el concert del Club de la Guitarra de Sant Fruitós. Tot això, mantenint l’essència de l’esdeveniment: els productes locals. Ho ha explicat a Ona Bages Maria Gelabert, una de les organitzadores de la fira. “Tenim productes de proximitat, tenim formatges de gent que ha vingut, tenim el Jaume Plans que sempre ens ve amb vins, vermuts i amb les seves llonganisses. Tindrem també una noia que portarà melmelades i un noi del poble que fa codonyat. Llavors variat, productes d’artesania de la gent d’aquí”.

La Fira de Santa Llúcia és una matinal que es celebrarà des de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’entitat Col·lectiu de Recerca Històrica de Sant Fruitós de Bages. En cas de pluja les activitats es traslladaran al Cobert de la Màquina del Batre.