Sant Fruitós de Bages viurà aquest divendres una Nit de l’Esport amb un format renovat

192
Ramon Ferrer i Eva Fàbregas al magazín esportiu 'Esport i Punt'

L’acte començarà a 2/4 de 9 del vespre al Pavelló d’Esports de Sant Fruitós

Aquest dilluns a l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós hem entrevistat a Ramon Ferrer, Eva Fàbregas i David Vila. Ferrer i Fàbregas formen part de l’organització de la Nit de l’Esport, que enguany ha encapçalat l’ASFE de Sant Fruitós (juntament amb l’Ajuntament), i Vila és el president del jurat de l’acte.

La Nit de l’Esport ja s’havia fet en anteriors campanyes, però aquest any es va optar per proposar un format nou. Tal com explica Eva Fàbregas “Hi haurà dues modalitats de premis. Per una banda, els mateixos clubs esportius decidiran els premiats del seu club (que . Llavors hi ha la modalitat clàssica, el jurat tria d’entre les candidatures que les entitats han proposat en cada una de les categories. Ramon Ferrer afegeix que “els premis que donen les pròpies entitats no estan tant enfocats a individualitats, sinó a valors. Això converteix la celebració en la Nit de l’Esport, no en la Nit de l’Esportista”. L’acte el presentarà el periodista Arcadi Alibés.

Durant la Nit de l’Esport es farà un sopar que pràcticament ja ha esgotat els tiquets que s’havien posat a la venda (uns 300). El jurat dels premis clàssics està format per les escoles del poble (Pla del Puig, Monsenyor Gibert i Paidos), l’institut Gerbert d’Aurillac, el Montpeità, Ràdio Sant Fruitós i SFEF. Hi ha 23 finalistes i s’ha creat un premi especial del jurat a títol pòstum, que reconeixerà a dos esportistes del poble i una menció especial a una persona vinculada a l’esport que no s’encabia a cap categoria. Després del sopar hi haurà DJ adaptat a tots els gustos musicals.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: